Alpha kurzus

Kedves Testvérek!

2024-ben január 25-én, csütörtökön, lesz az első alkalma az Alpha kurzusnak, melyre a jelentkezést január 24. (szerda) éjfélig várjuk!

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben jelentkezne a kurzusra, vagy tud olyat, aki szeretne jönni, az mindenképpen jelezze számunkra e-mailben csabalpha@gmail.com, vagy telefonon +36 30 897 4598.

Az Alpha szervezői csapat nevében:
Majtényi Petra


Kedves Testvérek!

Csütörtökön (január 12.) lesz az első alkalma az Alpha kurzusnak, melyre a jelentkezést kedd (január 10.) éjfélig várjuk!

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben jelentkezne a kurzusra, vagy tud olyat, aki szeretne jönni, az mindenképpen jelezze számunkra e-mailben a csabalpha@gmail.com, vagy telefonon +36 30 792 9896.

Az Alpha szervezői csapat nevében:
Rábai Boglárka


Kedves Testvérek!

Ismét Alpha kurzust indítunk Piliscsabán: az Alpha egy beszélgetéssorozat a hitről, Jézusról, az életről, a másokkal való kapcsolatainkról. Mindezt könnyed vacsora, előadások, őszinte beszélgetések keretében, amire szeretettel várjuk a keresőket, nem hívőket és kétkedőket egyaránt.

Alpha logo

Az Alpha tíz egymást követő csütörtök esti alkalomból és egy hétvégéből áll, az első találkozás január 12-én 19 órakor lesz Klotildligeten a plébánián.

Jelentkezni Rábai Boginál lehet az alábbi e-mail címen: csabalpha@gmail.hu, illetve telefonszámon: +36 30 792 9896. Szólítsátok meg a kereső ismerőseiteket, és ajánljátok nekik az Alphát!

A vacsorák elkészítésében is a hívek segítségét szoktuk kérni, kb. 20–25 fővel számoljatok, és szendvicsek vagy egy egyfogásos vacsora is megteszi. Ennek jelzését is a fenti elérhetőségek egyikén tudjátok megtenni. Köszönjük előre is a vállalásaitokat!

Szeretettel, köszönettel:
Szabolcs atya