Angyalkák segítettek karácsonykor a karitásznak

Köszönjünk minden adakozónak a karácsonyra felajánlott tartós élelmiszert. Nagy mennyiségű, jó minőségű és sokféle finomságot kaptunk, amivel több nagycsaládnak, kis jövedelmű rászorulónak és idős társunknak tudtunk segíteni és szebbé tenni a karácsonyát.

Köszönjük a konzerveket, mert ezeket több hónapra be tudjuk osztani és a pénzbeli segítség mellé adni. Szuper ötlet volt a rengeteg házi készítésű lekvár, amit Orsi és Bulu hoztak. Nagy palacsintázások közben emlegethették őket vidáman és szeretettel a gyerekek!

Mint minden évben, karácsonyra most is, ajándék csomagokat készítettünk idős, beteg testvéreinknek. 84 csomagot töltöttünk meg süteménnyel, kávéval, csokoládéval. 21 személynek vittünk a SILO lakóotthonba. Köszönet Paczolay Balázsnak az átfuvarozásért.  A többi csomagot személyesen szoktuk átadni. Hát ez bizony a karácsonyi takarítás, sütés, főzés közben nem kis feladat. Éppen arról beszéltünk melyikünk, hova, mikor és mennyi csomagot tud elvinni, amikor megszólalt a telefonom.  Angyalkák jelentkeztek.

Gündisch Ágota megszervezte a helyi angyalka szolgálatot. Két barátnőjével, Márk Rékával és Debreczeni Abigéllel vidáman vitték a csomagokat. Összes vállalásukat teljesíteni tudták és élvezték is a munkát.

Angyalkák! Köszönjük a szolgálatot! Számítunk Rátok a jövőben is! Sőt arra gondolok, már alakul az új, ifjúsági karitász csapat!

Minden kedves segítőnknek áldott, örömökben gazdag, vírusmentes újévet kívánunk !

Szeretettel:
Farkas Márta és a karitász csoport