Hirdetéseink évközi 11. vasárnapra

  • Most vasárnap tartjuk a klotildligeti templom búcsúnapját.
  • Most vasárnap van még misekuckó, a jövőhéttől nyári szünetre megyünk.
  • Jövő vasárnapig vannak még klotildligeti vasárnap esti 7-es szentmisék, utána nyári szünet következik, majd augusztus22-től tartunk újból klotildligeti vasárnap esti 7-es szentmise.
  • Az elmúlt évtizedben Piliscsabán a híveink és a közösségeink száma jelentősen megnőtt, ezért a klotildligeti plébániából egy közösségi plébániát hoztunk létre. Eddig is volt bőséggel fenntartási és üzemeltetési feladat, de szeptembertől ez még több lesz. Ezért megfelelő mérlegelést követően a klotildligeti testülettel arra jutottunk, hogy a felveszünk teljes állásba egy munkatársat, aki a fenntartásért és üzemeltetésért fog felelni. Személyes mérlegelést követően, és a klotildligeti testülettel egyeztetve Paczolay Balázs mellett döntöttünk, aki el is vállalta ezt a munkát, szolgálatot. Köszönjük ezt Neki, és köszönjük Nektek, akik rendszeres anyagi támogatásának köszönhetően meghozhattuk ezt a döntés. Ez a lépés nagymértékben hozzá járul ahhoz, hogy megfelelőbben segítsük elő Isten országának növekedését, hiszen ez az egy, amire az Egyház hivatott.
  • Szeptember elején tartjuk az Eucharisztikus Világkongresszust Budapesten. Néhány fontos információ, ami érdemes tudnotok: Aki még nem regisztrált, tegye meg, a listáinkra ezzel kapcsolatban elküdtem a tudnivalókat. Lehet csoportosan is regisztrálniott majd együtt is kell mozogni. Aki már regisztrált, újítsa meg a jegyeit. Segítsünk azoknak, akik nincsenek annyira otthon az internet világában. A közös plébániai utazást egyenlőre nem javasolják, ez idővel majd eldől.Amin javaslom a részvételt: nyitómise, eucharisztikus körmenet, pápai záró mise, és a fiataloknak a forráspont. Ezen programok ideje alatt nálunk nem lesznek megtartva a szentmisék, helyette ezeken tudunk majd részt venni. A többi, segítő információt a listáinkra elküdtem.