Hirdetéseink évközi 21. vasárnapra

  • Visszaállt a szokásos hétköznapi és hétvégi miserend. Újból van vasárnaponkét Klotildligeten esti 7-es szentmise, és előtte fél órával gyóntatás.
  • Szeptember 1-től Paczolay Balázs lesz Klotildligeten a gondnok, hozzá fog tartozni a klotildligeti, közösségi plébánia üzemeltetése is. Két nagy és két kisterem áll a rendelkezésetekre, amik a listákra kiküldött házirend alapján fognak működni. A plébániát hitéleti célra lehet használni, amivel a saját közösségeink ingyenesen élhetnek.
  • Az Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatos információkat a listáinkra kiküldtem. Sok értékes program vár bennünket, a nagy rendezvények ideje alatt, mint a nyitómise, a körmenet, és a pápai zárómise, helyben nem lesznek szentmisék.
  • A piliscsabai templom felújításának második ütemére gyűjtést szerveztünk, amire már sokan adakoztak is. Aki még szeretne a gyűjtéshez hozzájárulni, azt átutalással (közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „templomfelújítás”) vagy a piliscsabai plébánián készpénz befizetésével tudja megtenni. Adományaitokat nagyon köszönjük!