Hirdetéseink évközi XXVI. vasárnapra

  • A klotildligeti templom ólom ablaküvegeinek a felújítása hétfőn megkezdődik, ezt nyáron szerettük volna megtenni, de a vállalkozó csúszott három hónapot. Hétfőtől szerdáig szedik ki az ablakokat, ez alatt nyitva lesz a templom, de munkások jelenlétére lehet majd számítani. A keddi klotildligeti 18 órai szentmise Piliscsabán lesz megtartva.
  • Csütörtökön, elsőcsütörtök lévén, 20:30-kor Pilisjászfalun a kápolnában szentségimádást tartunk.
  • Pénteken, elsőpéntek lévén, 19-től 22 óráig a klotildligeti templom sekrestyéjében gyónási lehetőség lesz.
  • A helyzetre való tekintettel jövő hétfőtől megoldjuk, hogy a klotildligeti templom napközben (világosban) is nyitva legyen. A szentségi kápolnát a továbbiakban is nyitva tartjuk (5–24 óra). A monstrancia marad a szentségi kápolnában, de a templomban is ott van Jézus a tabernákulumban. A piliscsabai templomot a továbbiakban is (világosban) nyitva tartjuk.
    Szeretnénk megfelelő helyszíneket biztosítani számotokra a személyes imához. Amikor sok minden megszűnik és bezár, és sok mindenkiben ott van a nyomás, hogy elkezdjen lezárni és bezárulni (érthető okokból), akkor mi szeretnék nyitni és nyitottak maradni.
  • A járványügyi helyzet miatt mindenkit kérünk, hogy a templomban a szentmisék alatt viseljünk maszkot. A perselyezést pedig a szentmisék végén, a kijáratnál tartjuk.