Takarítás és kertrendezés Klotildligeten

Kedves Testvérek!

Szeretném megköszönni azt a  sok-sok segítséget, amit a mai napon – és a tegnapin – megtapasztaltam. Hálás vagyok a Karitasz tagjainak a tegnapi előkészületért, a ma reggeli krumplipucolóknak, zsíroskenyér kenőknek (szociális munkacsoport), teafőzőknek, a  tálalásban, mosogatásban segítőknek. Áginak a finom levesért, Klárinak a forralt borért, és az ismerősöknek és ismeretleneknek a finom sütikért.

Talán nem volt minden tökéletes – tudom, tudom, az erős paprika… – de jövőre Veletek ugyanitt még jobb lesz.

Czotter Évinek innen is szeretettel kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást!

Mindenkinek köszönöm a templomban, a plébánián és a kertben elvégzett sok-sok munkát is! Jó csapat gyűlt ma össze, az idő is kegyes volt, mi kell ennél több?
Elértük a kitűzött célt: szebbé varázsoltuk a helyet, amely Mindannyiunk számára annyira fontos.

További képek a szép napról!

Szeretettel:
Krasznai Gyöngyi, Közösségi munkacsoport


Kedves Testvérek!

Szeretettel hívunk és várunk Benneteket november 12-én az őszi takarítási és kertrendezés napra.
8:30-tól gyülekező és reggeli 9 órakor imával indítjuk a munkát.

Reggel 8:30-tól 9-ig várunk Titeket finom lilahagymás zsíros kenyérrel és meleg teával. Közös ima után 9-től dolgozunk 12:30-ig – közben teát és forralt bort iszogatunk. Körülbelül 12:30-tól ebéd – gulyásleves és süti –, majd újra munkába állunk, amíg be nem fejezzük a kitűzött feladatokat.

Ebben a táblázatban érhetitek el a feladatokat, kérem írjátok be magatokat november 7-ig, hogy melyik feladatban számíthatunk rátok.

Csapatvezetők és csapattagok jelentkezését egyaránt várjuk!

A kert és plébánia takarításhoz aki tud hozzon eszközöket, mert a Plébánia készletei végesek!

A takarékosság érdekében, az anyagokat csak azokhoz a feladatokhoz szerezzük be, amelyekhez jelentkezik felelős, illetve ebéd mennyiségét is a jelentkezők száma szerint kalkuláljuk, ezért kérjük kiemelten az előzetes jelentkezéseteket!

A Teremtésvédelem jegyében kérjük, hogy az ebédhez mindenki hozzon tányért, poharat és evőeszközt. Számítsatok arra: nem biztos, hogy az ebéd végén el is tudjátok mosogatni ezeket, hozzatok valamit, amiben haza tudjátok vinni a használt edényeket.

Sütemény szívesen fogadunk!

Újdonság: 24 darab VIP jegyet osztunk ki a december 24-i Greccio-ra, amely ülőhely igénybevételére jogosítja tulajdonosát.

Szeretnénk kérni, hogy figyeljetek a parkolásra, tartsátok be az alapvető szabályokat, ( a templom felé eső oldalon parkoljatok, vagy olyan helyen, ahol nem tiltja tábla, semmiképp ne a menetiránnyal szemben ) ne adjunk okot a panaszkodásra.

Tegyük együtt szebbé Plébániánkat!

Köszönettel a Gazdasági-, Építési-, Gondnoki- és Közösségi munkacsoport nevében
Orbánné Szilágyi Éva és Krasznai Gyöngyi