Pályázatok és támogatások

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszter döntése alapján a Nemzeti Együttműködési Alapból 1.500.000 Ft összegű támogatást nyújtott a Klotildligeti Egyházközségért Alapítvány részére „A Klotildligeti Egyházközségért Alapítvány tevékenységének és céljai megvalósításának támogatása” célra (azonosítószám: NEAE-KP-0-2020/1-000234). A vissza nem térítendő támogatást a Klotildligeti Egyházközségért Alapítvány a Klotildliget Plébánia közösségi termén végzett felújítási, átalakítási munkálatokra fordította.

Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint Támogató Szervezet nevében a Filharmónia Magyarország Koncert és Fesztiválszervező Nonprofit Kft., mint szakmai lebonyolító szervezet meghívásos pályázatán a Piliscsaba-Klotildliget Római Katolikus Plébániát 636.900 Ft támogatásban részesítette „könnyűzenei tevékenységet folytató előadók és zenekarok támogatása” szakmai program megvalósítása céljából. (Azonosítószám: FMO/2/60/2020/TAM) A vissza nem térítendő támogatást a Plébánia a következő eszközök beszerzésére fordította: monitor hangfal, digitális zongora, basszusgitár és mikrofonok.

Magyarország Kormánya, a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság döntése alapján a Székesfehérvári Egyházmegyét az ,,Egyházi közösségi célú programok támogatása” előirányzata alapján költségvetési támogatásban részesítette (azonosítószám:EGYH-TAB-20-P-0010). Kedvezményezett a Támogatói Döntés alapján részére megítélt támogatást a „Klotildliget Plébánia közösségépítő programjai” projekt megvalósítására adta tovább. Az 500.000 Ft vissza nem térítendő támogatást a Piliscsaba-Klotildliget Római Katolikus Plébánia a 2020. évi családos tábor költségeinek fedezésére, rászorulók részére tartós élelmiszerek beszerzésére, valamint projektor beszerzésére fordította.

Magyarország Kormánya, a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság döntése alapján – a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közreműködésével – az EGYH-KCP-19 ,,Egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatása” pályázati jogcímen 500 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette a Piliscsaba-Klotildliget Római Katolikus Plébánia „Plébániai közösségek táborozása” című projektjét.


Az EGYH-EOR-19-P-0004 pályázati forrásból jött létre a piliscsabai plébánia víz-szigetelési és elektromos hálózatának felújítása.