Hirdetések

Visszaállunk a megszokott miserendre. A szombati előesti szentmisét – nyári időszakban – a piliscsabai templomban tartjuk. Ha Ligetről az előesti szentmisére való eljutás valakinek gondot jelentene, jelezze, és megoldjuk.

A vasárnapi szentmisék kezdete előtt fél órával gyónási lehetőség.

A klotildligeti templomban tartandó szentmiséket közvetítjük még egy ideig azok számára, akik saját döntésük alapján nem vesznek részt a szentmiséken.

A csabai és a ligeti templomot reggel 7‐től nyitva tartjuk sötétedésig.

A szentségimádás egyelőre a ligeti templomban lesz.

Csütörtökön lesz Trianon 100. évfordulója, csatlakozva az országos kezdeményezéshez, 16:30-kor harangozni fogunk, imádkozzunk hazánkért, népünkért.

A piliscsabai piactéren felállításra kerülő új Nemzeti Összetartozás Emlékművön is megkondul a harang csütörtökön 16:30-kor. Az emlékműegyüttes június 4-én állni fog, az ünnepélyes avatására azonban a járványhelyzet miatt várhatóan szeptemberben kerül sor.

Csütörtökön elsőcsürtörök lévén, 20:30-tól Jászfalun, a kápolnában szentségimádást tartunk.

Pénteken, elsőpéntek lévén, 19 órától 22 óráig Klotildigeten, a sekrestyében gyónási lehetőség lesz.

A héten elindult Piliscsaba, Klotildliget és Jászfalu egyházközségeinek közös honlapja. Az új domain, amin a honlap elérhető: piliscsaba-katolikus.hu. A régi domainről is elérhető az új honlap, de két hónap múlva azt megszüntetjük.
Az új honlapon a plébániai hirdetéseken és a közösségek bemutatkozásain túl megtalálhatjátok a Szívügy újság tartalmát is.